Športna novinarka in urednica oddaj na Radiu Slovenija.

Če ne znaš plavati, si gibalno nepismen. S tega vidika je osnovna plavalna šola v pokritem plavalnem objektu v domačem kraju nuja in potreba. Bazen bi uporabljali občani in okoličani, dojenčki, otroci in starejši za učenje plavanja, za rekreacijo ali zgolj za druženje ob zdravi športni aktivnosti. Prav tako bi bil dobrodošel za vrtce, osnovne in srednje šole, rekreativce in športnike (plavalci, triatlonci, vaterpolisti) in ne nazadnje za skupine ljudi, ki jim plavanje zdravstveno koristi (astmatiki ...).

Nobene »tople vode ne odkrivam«, čeprav bi si vsi Kamničani želeli toplejšega in domačega pokritega bazena. Dejstvo je, da je plavanje nedvomno ZDRAVA REKREACIJA in VSEŽIVLJENJSKI ŠPORT, ki koristi celotnemu telesu ter vpliva na naše dobro fizično in psihično počutje. Plavamo lahko zaradi različnih razlogov: za zdravje in sprostitev, ker imamo radi vodo, za druženje s prijatelji in ne nazadnje za dosego vrhunskih rezultatov v različnih športih, kot so plavanje, triatlon, vaterpolo, šport invalidov ...

Če ne znaš brati in pisati, si nepismen. Pri plavanju je podobno. Če ne znaš plavati, si gibalno nepismen. S tega vidika je osnovna plavalna šola v pokritem plavalnem objektu v domačem kraju NUJNA in POTREBNA. Bazen bi uporabljali občani in okoličani, dojenčki, otroci in starejši za učenje plavanja, za rekreacijo ali zgolj za druženje ob zdravi športni aktivnosti. Prav tako bi bil dobrodošel za vrtce, osnovne in srednje šole, rekreativce in športnike (plavalci, triatlonci, vaterpolisti) in ne nazadnje za skupine ljudi, ki jim plavanje zdravstveno koristi (astmatiki ...).

Dejstvo je, da bi z domačim bazenom pridobili vsi, predvsem pa športniki, ki bi prihranili čas in denar za dolge vožnje na treninge v druge slovenske kraje. V domačem pokritem bazenu bi lahko tudi zunaj poletne sezone organizirali zanimiva in raznovrstna tekmovanja, kamniški športniki pa bi se ljubiteljem športa lahko predstavili na domačem terenu. In ne nazadnje, dejstvo je, da bi moral kamniški pokriti bazen predstavljati ZDRAV STEBER kamniške družbe, ki je v teh časih še kako potreben.

Za boljše delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information