Ravnatelj GSŠRM Kamnik.

Zavedanje o pomenu gibanja za zdravje se širi med vse prebivalce in dodatna ponudba v obliki rekreativnega plavanja bi zanesljivo pripomogla tudi k večjemu zdravju in zadovoljstvu občanov Kamnika. Prepričan sem, da bi tudi kamniške šole bazen uporabljale za izvedbo športnih dni, tečajev plavanja ter za izvedbo preverjanja znanja plavanja. Ta projekt osebno zelo podpiram, saj vidim veliko prednosti za prav vse prebivalce občine.

Kot dolgoletni delavec na športnem in pedagoškem področju menim, da bi Kamnik potreboval pokriti olimpijski bazen, ki bi pomenil velik prispevek na športnem, rekreacijskem, pedagoškem, turističnem in še kakšnem parketu. V Kamniku imamo ogromen potencial tudi v »vodnih« športih, kjer dosegamo odlične rezultate ne glede na to, da treniramo v slabših pogojih kot konkurenca. Z bazenom bi se ti rezultati zagotovo še izboljšali.

Zavedanje o pomenu gibanja za zdravje se širi med vse prebivalce in dodatna ponudba v obliki rekreativnega plavanja bi zanesljivo pripomogla tudi k večjemu zdravju in zadovoljstvu občanov Kamnika. Prepričan sem, da bi tudi kamniške šole bazen uporabljale za izvedbo športnih dni, tečajev plavanja ter za izvedbo preverjanja znanja plavanja.

Ta projekt osebno zelo podpiram, saj vidim veliko prednosti za prav vse prebivalce občine.

Za boljše delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information