Ravnateljica OŠ 27. julij.

V občini Kamnik ni primernega pokritega plavalnega bazena, ki bi ustrezal potrebam športnih klubov (vaterpolo, plavanje, triatlon) ter šolskih skupin. Potrebe po bazenu so vse večje, kajti otroci se vozijo na treninge v Ljubljano ali Kranj, pri čemer zgubijo veliko svojega časa. Plavanje je zagotovo šport, kjer se aktivirajo vse mišice telesa, krepi se srčno-žilni sistem, poglablja se dihanje in povečuje se zmogljivost pljuč, dobro pa vpliva tudi na duševnost, saj umirja misli in sprošča duha.

V občini Kamnik ni primernega pokritega plavalnega bazena, ki bi ustrezal potrebam športnih klubov (vaterpolo, plavanje, triatlon) ter šolskih skupin. Potrebe po bazenu so vse večje, kajti otroci se vozijo na treninge v Ljubljano ali Kranj, pri čemer zgubijo veliko svojega časa.

Plavanje je zagotovo šport, kjer se aktivirajo vse mišice telesa, krepi se srčno-žilni sistem, poglablja se dihanje in povečuje se zmogljivost pljuč, dobro pa vpliva tudi na duševnost, saj umirja misli in sprošča duha.

Uporaba bazena bi bila lahko namenjena širšemu segmentu populacije, kot na primer športnikom, rekreativcem, starejšim ljudem, šolskim skupinam ...

Velika prednost pokritega bazena je v popularizaciji različnih vodnih športnih vsebin ter v zagotavljanju boljših pogojev za športnike. Šola s prilagojenim programom pa bi bazen lahko uporabljala v terapevtske namene.

Za boljše delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information