Podjetnik leta 2013.

...dokazujejo izjemen porast rekreativnega plavanja in – kar je mogoče še pomembnejše – Slovenija je v teh objektih dobila tudi plavalne in s plavanjem povezane šampione svetovnega slovesa. Ne gre zanemariti tudi posrednih drugih učinkov take investicije, saj odpadejo visoki stroški najema sosednjih bazenov, stroški prevozov in ne nazadnje – ostane veliko več časa za tisto, kar dela bodoče šampione – to je kvaliteten in stalen trening.

Kot poznavalec problematike slovenske športne infrastrukture na vprašanje o tem, ali je potreben pokriti bazen v Kamniku, lahko odgovorim zgolj z velikim DA. Izkušnje Radovljice, Kopra, Raven, Ljubljane, ki so olimpijske bazene prekrile z balonskimi halami, dokazujejo izjemen porast rekreativnega plavanja in – kar je mogoče še pomembnejše – Slovenija je v teh objektih dobila tudi plavalne in s plavanjem povezane šampione svetovnega slovesa. Ne gre zanemariti tudi posrednih drugih učinkov take investicije, saj odpadejo visoki stroški najema sosednjih bazenov, stroški prevozov in ne nazadnje – ostane veliko več časa za tisto, kar dela bodoče šampione – to je kvaliteten in stalen trening.

Ob upoštevanju trenutnih gospodarskih razmer je rešitev prekrivanja z balonsko halo tudi edina ekonomsko smiselna, saj je do 10-krat cenejša od klasične oblike gradnje. In seveda, tak objekt z balonsko halo lahko zgradimo v 2 mesecih, kar v primerjavi z nekajletno klasično gradnjo pomeni bistveno hitrejšo uporabo in povrnitev investicijskega vložka.

Za boljše delovanje spletne strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information